3-й рік підряд обрано Landini

          Голова господарства ПП ФГ “Мижерічка”, що на Житомирщині, Бойченко Микола Петрович, думаючи про майбутнє свого господарства та людей, у вересні 2011 року придбав легендарну модель трактора Landpower 160 марки Landini для роботи з п’ятикорпусним плугом Kuhn і 4-ох метровим комактором Unia.

Станом на 2012 рік, напрацювавши на тракторі близько 1000 мотогодин, колектив інженерів і трактористів на чолі з керівником господарства, оцінивши всі переваги європейського трактора, прийняли рішення придбати ще один трактор марки Landini, але цього разу вже менш потужну модель Powerfarm 110 для роботи з дисковою бороною, плугом, фрезою в картоплярстві та для виконання транспортних робіт.

Пара італійських тракторів зарекомендували себе в господарстві, як продуктивні та економічні машини, оскільки на ґрунтах Житомирщини Landpower 160 в агрегатації з п’яти корпусним плугом Kuhn показав середню витрату палива 14-16 л/га, а трактор Powerfarm 110 з двигуном Perkins, що став на заміну відомих тракторів білоруського виробництва, значно підняв рівень рентабельності господарства, бо показав вищу продуктивність з меншими витратами палива і набагато кращим комфортом, оглядовістю та безпекою для оператора.

На кінець серпня 2013 року трактор Landpower 160 напрацював більше 2000 мотогодин (за весь час експлуатації мінялися тільки витратні матеріали та пережатий корпус паливного фільтра, який був доставлений в господарство на протязі 2-ох годин після дзвінка у сервісну службу). Трактор меншої потужності Powerfarm 110 напрацював за 10 місяців 1200 мотогодин (за весь час експлуатації мінялися тільки витратні матеріали).

Будучи впевненим у заявленій якості, продуктивності та надійності даних тракторів та у кваліфікованому сервісному обслуговуванню, прагматичний господар Микола Петрович поповнив свою стайню тракторів третім потужним трактором Landini 7-ї серії потужністю 225 к. с.

?>