Прес-реліз EIMA 2014

 

ПРЕС-РЕЛІЗ

LANDINI: СПРАВЖНЯ ЕВОЛЮЦІЯ НА EIMA 2014

EIMA 2014 збігається з 130-ю річницею Landini. Це унікальна можливість продемонструвати свої пристрасть та відданість новим технологіям, які приносять успіх Вашій справі, що відповідає нашим шляхетним традиціям. Бренд Landini продемонстрував сталий прогрес протягом усього часу виробництва сільськогосподарських машин та зарекомендував себе у всьому світі як такий, що повністю відповідає всім вимогам сучасного сільського господарства.

Закінчені інновації модельного ряду Landini, які почалися ще більш як два роки тому, будуть представлені Вашій увазі.

Не тільки сам продукт було оновлено, а й також було введено радикально нові процеси виробництва для складальних ліній у Фабріко, Сан Мартіно в Ріо та в Луззарі. Процес виробництва було збільшено та вдосконалено до ультра-сучасних  виробничих та організаційних стандартів з єдиною метою – створювати якісний продукт.

Інноваційний продукт Landini має стильний і привабливий вигляд, неймовірний комфорт та зносостійкість матеріалів в середині кабіни.

Трактора на виставці ЕІМА відображатимуть інвестиції та відданість команди Argo Tractors.

По-перше- це нова серія 6L, що є модифікацією серії Landpower. Дана серія пропонує три моделі: 6-145143 к.с., 6-160163 к.с. та 6-175L потужністю 176 к.с. Всі моделі оснащені 16-ти клапанними двигунами об’ємом 4,5 літра з нормою викидів Tier 4. Дані потужні двигуни є надзвичайно економічними, а великий паливний бак 270 літрів дозволяє працювати багато годин без дозаправок.

Серія 6надзвичайно маневрена і жвава навіть на фермі в агрегатації з фронтальним навантажувачем. Надзвичайний доступ до компонентів двигуна забезпечується завдяки капоту, який широко відчиняється, а самопідйомні радіатори дозволяють проводити чистку та обслуговування легко і швидко. Трансмісія механічна синхронізована 18х18 з механічним реверсом або в якості опції оснащується електрогідравлічним реверсом та трьома електрогідравлічними передачами, завдяки чому отримуємо 54 швидкості вперед і 18 назад. За потребою для спеціальних робіт встановлюються ходозменшувач, мінімальна швидкість якого 410 м/год.

Потужна гідравлічна система продуктивністю потоку масла 87 л/хв плюс 38 л/хв на контурі гідропідсилення рульового управління і 5 парах гідровиводів. Двома швидкостями ВВП легко управляти за допомогою кнопки, також є зовнішнє управління для зручності.

Зовнішньо також можна управляти ЗНС вантажопідйомність якої 8400 кг, а опційна фронтальна навісна система з ВВП за потребою підіймає вагу 3500 кг.

Могутня і сучасна серія 6з покращеним інтер’єром кабіни у нових кольорах відображає сімейні почуття нового покоління тракторів Landini .

Наступний інновацій продукт Landiniце серія 5Н. У відповідності з сімейними традиціями дану серію обладнано новою кабіною, яка спеціально сконструйована для забезпечення неперевершеного комфорту, оглядовості та легкого доступу оператора.

Нова рівнопольна чотирьох стійкова кабіна з надзвичайною круговою оглядовістю сконструйована і вироблена на італійських заводах Argo Tractors. Всередині кабіни відчувається абсолютний комфорт та увага до деталей: від регулювання рульової колонки разом із панеллю приладів  до системи кондиціонування повітря з фільтрами встановленими у задніх стійках кабіни, що дозволяє зменшити висоту трактора і простіше проводити  заміну фільтрів.

Також в даній серії покращено продуктивність гідросистеми з потоком у 63 л/хв + 30 л/хв для швидшої роботи із знаряддями, такими як фронтальний навантажувач, також збільшено паливний бак до 120 літрів.

Трансмісія може бути механічною або електрогідравлічною, в залежності від вибору клієнта. Кожна версія гарантує відмінну роботу всіх швидкостей та зменшує оберти двигуна при виконанні транспортних робіт.

Серія 5Н має чотири моделі потужністю від 88,5 до 113 к.с. з системою Dual Power, яка підвищує продуктивність.

Наступноюна EIMA 2014 іде 4 серія. Модельний ряд якої був розширений до трьох менших моделей: 4-060, 4-070, 4-080 з потужністю 61, 68 і 75 к.с. відповідно. Кожна модель має маленьке підвищення потужності при зменшені обертів двигуна до 64 к.с., 69 к.с. і 76 к.с. відповідно. Дані трактори є більш компактнішими за свої потужніші моделі тієї ж серії (4-090, 4-100, 4-105). Трансмісія нової 4 серії 12+12 з механічним або електрогідравлічним реверсом. Додатково трансмісія може бути оснащена ходозменшувачем, що в сумі дає 16 швидкостей вперед і 16 назад. Доступна в обох версіях: з кабіною і на платформі.  Також дані трактори можливо використовувати у садівництві або виноградарстві, оскільки їх мінімальна ширина 173 см з шинами 12.4R36.

Компактна 4 серія оснащена двигуном Deutz Tier 4. Управління ВВП здійснюється за допомогою кнопки, продуктивність гідравлічної системи 49 л/хв + 28 л/хв контур гідропідсилення рульового управління і до 4 пар гідровиводів, два з яких управляються джойстиком для максимальної універсальності з роботою із фронтальним навантажувачем. Вантажопідйомність ЗНС 2 700 кг, яку можна збільшити до 3 400 кг з додатковим гідроциліндром. Передня вісь має блокування диференціалу з електрогідравлічним увімкненням повного приводу, а максимальний кут повороту передніх коліс 55° забезпечує зручне маневрування в місцях обмеженого простору.

Четверта серія Landini також включає модель 4-075 Tier 3, яка оснащена двигуном Perkins Tier 3 і доступна буде на європейських ринках з 2015 року, включаючи всі вищезазначені опції.

Фінальною інновацією модельного ряду Landini на ЕІМА 2014 стане 9000 серія тракторів на однакових колесах. Дані трактори доступні з кабіною і без неї.

Ця нова 9000 серія включає дві моделі: 9095 85 к.с. та 90105 95 к.с., які обладнані двигунами FTP (Iveco) Tier 3.

Трансмісія 16 передач вперед  + 16 передач назад з механічним реверсом і ходозменшувачем. Вантажопідйомність ЗНС 2 300 кг, гідравлічний контур 50 л/хв + 31 л/хв для клапанів гідровиводів. Остання особливість – це місце оператора, яке легко обертається даючи максимальну оглядовість і комфорт. Дана функція є стандартною і доступною у версії на шарнірно з’єднаній трансмісії.

?>