Прес-реліз ISOBUS

ARGO TRACTORS ОТРИМАЛО СЕРТИФІКАТ ISOBUS

Впровадження нових технологій – це ключовий аспект програми розвитку компанії Argo Tractors. В рамках цієї стратегії, технологія передачі даних ISOBUS була затверджена для стандартизації зв’язків між трактором і знаряддям та для забезпечення повної сумісності передачі даних між мобільними системами та офісним програмним забезпеченням. Міжнародний стандарт ISO 11783 визначає протокол для досягнення цієї мети.

Незалежна міжнародна організація  "Agricultural Industry Electronics Foundation" (AEF) створена з метою визначення ключових принципів для структурованої і скоординованої імплементації електронних стандартів, з особливим акцентом на технологію ISOBUS.

Системи ISOBUS, які зараз доступні на тракторах Landini та McCormick, дозволяють обмінюватись даними та інформацією між трактором та знаряддям на універсальній мові через встроїну в трактор консоль.

Компанія Argo Tractors упродовж декількох місяців роботи доопрацювала тракторний контролер ECU (TECU) та пройшла необхідні випробування в авторизованій організації Reggio Emilia Innovazione, яка видає сертифікати відповідності з ISOBUS (ISO 11783) в якості універсального протоколу.

Компанія Argo Tractors успішно пройшла всі випробування і була нагороджена сертифікатом відповідності у вересні 2015 року.

Сертифікат ISOBUS (натисніть на текст)

Argo Tractors Spa  (головний офіс у Fabbrico (Italy, Reggio Emilia)) – являється виробником тракторів під марками LandiniMcCormick і Valpadana та належить до Argo Industrial Group. Argo Tractors Spa  потроїв своє виробництво за трохи більше, як 15-ти річний період із значним зростанням матеріальних результатів: товарооборот групи на внутрішньому ринку Італії майже 500 мільйонів Євро. В корпорації 1,650 співробітників, 4-ри виробничих заводи, 8 філій у різних куточках світу, 130 зарубіжних імпортерів та 2,500 дилерів. Статистика свідчить про те, що бренди Landini, McCormick і Valpadana зайняли значну нішу на ринку тракторів і стали одними з найбільш важливих міжнародних гравців, а також підтверджує цінність правильної стратегії.

 

За більш детальною інформацією:

Ярослав Ковальчук

ТОВ «Укравтозапчастина»

e-mail: kovalchuky@uaz-upi.com

?>