Landini представила нову серію тракторів 7 Robo-Six

Компанія Landini презентувала п’ять моделей нової серії тракторів 7 Robo-Six, від 7-160 (151 к.с.) до флагмана 7-230 (206 к.с. для тягових робіт). Серія має функцію збільшення потужності Dual Power для ВВП і транспортних операцій, завдяки якій потужність зростає до 165 к.с. та 225 к.с. відповідно.

Про це повідомляє profi.com та traktorist.ua 

Ця автоматична функція збільшення потужності доступна на трьох топових моделях (181/192 к.с. 7-200, 191/211 к.с. 7-220 та 206/225 к.с. 7-230) для операцій з ВВП, при роботі трактора в полі, і навіть коли він не рухається. Зазвичай, для задіяння додаткової потужності трактор повинен рухатися, але ці три машини можуть задіювати максимальну потужність для змішування корму в кормороздавачі, або для роботи великого змішувача для забірників гною чи насосу.

Машини оснащені найновішими 7,6-літровими двигунами FPT Industrial, а нова трансмісія з напівсиловим перемиканням ZF збільшує кількість доступних передаткових чисел з 40х40 на існуючих Roboshift creep до 54х27 з Robo-Six. Це можливо завдяки п’ятьом повністю роботизованим діапазонам і шестиступінчастому силовому перемиканню передач, які управляються або вручну через кнопки на джойстику управління, або через нову розумну систему автоматичного перемикання.

Нова функція Stop&Action зупиняє трактор лише натисканням педалі гальм, він знову приводиться в дію відпусканням гальм і задіянням обертів двигуна. Модернізовані робочі гальма підтримуються стандартно встановленими гірськими гальмами. Доступний опціональний 160-літровий насос замість стандартного насосу продуктивністю 123 л/хв, а окремий насос 44 л/хв гарантує, що для рульового керування, ВВП та повнопривідних муфт завжди буде достатньо рідини.

Серія 7 Robo-Six була представлена на виставці Royal Highland Show у Великобританії, замінивши існуючу лінійку. Доступні версії Active та Dynamic. В останній доступний пакет з електронними золотниковими клапанами, які управляються через лопатковий перемикач на консолі управління, вмонтованій в сидіння.

?>